woensdag 18 maart 2015

WintersportFUNdag op 31 mei

De Nederlandse Ski Vereniging en de Johan Cruyff Foundation organiseren samen sinds 2010 de WintersportFUNdag, dit jaar op zondag 31 mei, in SnowWorld Zoetermeer. Een dag voor wintersporters met een lichamelijke beperking. Zowel de beginnende als de geoefende wintersporter kan hier aan de slag met aangepast wintersporten. Naast dat het een leuke kennismaking is, kan het ook de springplank zijn tot de nationale selectie. 

De wintersportFUNdag is een dag voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar met een lichamelijke beperking, die graag willen weten hoe het is om te skiën of snowboarden. De voorgaande jaren waren de wintersportFUNdagen altijd een groot succes. Op de FUNdag wordt rekening gehouden met jouw lichamelijke beperkingen waardoor je kunt laten zien wat je allemaal kan.

Goede begeleiding, goed materiaal
Er is materiaal aanwezig om je te laten skiën en/of snowboarden. Ook aan professionele begeleiding is gedacht. Elk jaar weer is de FUNdag zo een groot succes dankzij de vele vrijwilligers en leraren vanuit verschillende organisaties, die hun uiterste best doen om de dag fantastisch te laten verlopen. De nationale selectie skiet en snowboard ook gezellig mee en kunnen je handige tips geven. Naast het skiën en snowboarden is er buiten de piste ook genoeg te doen. Er zijn stands aanwezig met informatie waar je terecht kunt met al je vragen over aangepast wintersporten. Kortom, deze dag is een echte aanrader!

Meer informatie is te vinden op: www.wintersport.nl/wintersportfundag